Skip directly to content

FAQ - DK - Dan

Ofte stillede spørgsmål

I forløbet op til at en turné går i salg, får vi ofte stillet en masse spørgsmål vedrørende koncerten og billetsalget. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at navigere igennem processen. Vi arbejder meget hårdt bag kulisserne på at gøre alt hvad vi kan for, at billetterne ender i hænderne på ægte fans.

Hvad koster billetterne?

DKK 665,- + DKK 40,- billetgebyr per billet + DKK 20,- salgstillæg per transaktion + DKK 4,65,- håndteringsgebyr per transaktion.

Derudover, hvis kunden vil have en fysisk billet tilsendt med posten, er der et leveringsgebyr på DKK 40,-.

Hvad er ulovligt videresalg af billetter?

Ulovligt videresalg af billetter, er når folk køber billetter via den officielle billetformidler til den officielle billetpris og derefter videresælger dem til overpris via videresalgsbørser eller private salgssider, og dermed fratager ægte fans muligheden for at købe billetter til den officielle billetpris.

Personliggørelse

For at sætter en stopper for ulovligt videresalg af billetter til overpriser, så personliggøres billetterne, hvilket betyder at navnet på køberen bliver printet på billetten/billetterne. Ved indgangen skal navnet på billetten matche det medbragte foto ID. Har billetkøberen købt billetter til flere personer, skal disse personer følges ind sammen med billetkøberen. Der kan også blive anmodet om at se bookingbekræftelse.

Dette betyder: Når du køber billetter, vil dit navn blive printet på hver af billetterne.  Ved indgangen til koncerten, vil dine ledsagere (max. 3) skulle følges ind med dig.

Promoteren forbeholder sig ret til at kontrollere ID til verifikation ved indgangen til koncerten. Medbring venligst gyldigt foto ID og sørg for at ankomme sammen med de venner/familie, du har købt billetter sammen med.

Hvor skal jeg købe mine billetter?

Via TIcketmasters hjemmeside: www.ticketmaster.dk

eller Ticketmaster Service Center: +45 70156565

eller Ticketmaster Salgssteder. Du kan finde en liste her.

Hvor mange billetter kan jeg købe?

Billetsalg er begrænset til max fire (4) billetter per transaktion.

Hvordan betaler jeg?

Vi modtager følgende betalingskort:
Dankort
VISA/Dankort
VISA Electron
Eurocard/MasterCard
Diners Club

Bemærk at Ticketmaster Danmark benytter 3D Secure, dvs. Verified by VISA på visse typer VISA-kort samt MasterCard Secure Code på alle Mastercard. Du kan læse mere om 3D Secure og sikker nethandel hos Nets

Vi ønsker at deltage som en større gruppe / familie?

For grupper større end fire, skal en anden person fra gruppen foretage endnu en transaktion.

Kan jeg købe billetter som gave?

Nej. Køberen af billetterne skal til hver en tid være tilstede til at fremvise bookingbekræftelse og gyldigt foto ID, som matcher navnet på bookingbekræftelsen. Dette gælder også ved indgangen for at få adgang til koncerten. Kun ID med matchende efternavn på køberen vil være et krav ved indgangen. De andre billetter, der er købt under dette navn, kan gives til andre personer, så længe de ankommer med køberen, hvis navn står på billetten.

Hvad er adgangskravene?

I ugen op til koncerten, vil du modtage en mail fra Ticketmaster med detaljeret info vedrørende koncerten.

Hvad er aldersgrænsen?

Ingen.

Er kameraer tilladt?

Det er ikke tilladt at medbringe professionelt fotoudstyr eller tablets. Smart phones og lommekameraer er tilladt. I ugen op til koncerten, vil du modtage en mail fra Ticketmaster med detaljeret info vedrørende koncerten.

Jeg kan ikke deltage i koncerten alligevel og vil sælge min billet. Hvad kan jeg gøre?

Ticketmaster tilbyder Ticketmaster Fan Guarantee. Se mere her: https://www.ticketmaster.dk/feature/fanguarantee/?language=da-dk

Hvornår modtager vi vores billetter?

Der findes forskellige leveringsmuligheder. Venligst se her for mere information: https://www.ticketmaster.dk/help/levering.html?language=da-dk

Jeg kan ikke finde min bekræftelses e-mail?

Kontakt venligst Ticketmaster Service Center +45 70156565.

Hvor tidligt skal vi komme?

Dørene åbner kl. 16:00. Vi anbefaler, at man kommer i god tid, så vi undgår stress, og alle får en god oplevelse.

Jeg har købt billetter via en uofficiel billetside og er blevet nægtet adgang til koncerten. Hvordan får jeg mine penge tilbage?

Ticketmaster vil give dig et officielt brev vedrørende nægtet adgang, samt anbefaling om at politianmelde sagen. Vi anbefaler naturligvis, at du forsøger at få dine penge refunderet der, hvor du har købt dem. Venligst tjek den hjemmeside, hvorigennem du har købt billetterne og referer til købsbetingelser og garantier beskrevet i forbindelse med dit køb.

Hvordan kan jeg købe billetter til en med handicap?

Venligst kontakt Ticketmaster Service Center +45 70156565. Der er et begrænset antal billetter for personer med handicap plus ledsager.

Har I andre tips i forhold til billetkøbs-processen?

Ja, venligst se info her: https://www.ticketmaster.dk/help/store_salg.html?language=da-dk

 

[]