FAQs

 

I dagene op til at en koncertturné går i salg, får vi stillet en masse spørgsmål vedrørende showet og billetsalget. Vi har sammensat denne praktiske guide til at hjælpe dig med at navigere igennem processen. Vi arbejder hårdt på at gøre alt, hvad vi kan, for at sikre os, at billetter kun ender i hænderne på ægte fans.

Hvordan køber jeg billetter?

Ed Sheerans koncert-arrangører er dedikerede til at bekæmpe uetisk sekundært billetsalg og videresalg.

For 2022 turnéen anvender vi en ny mobil digital billet kaldet app-billet.

Billetter kan kun købes via vores officielle billetudbyder Billetlugen.dk
Som forberedelse til at salget starter anbefaler vi, at du opretter en profil på Billetlugen.dk

Vi accepterer følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA, Mastercard.

Din(e) billet(ter) vil kun være tilgængelig på din mobil/smartphone via Billetlugen appen. Når du har købt dine billetter, modtager du en e-mail med din kvittering som købsbevis. Dette er IKKE din billet.

Når vi kommer meget tættere på datoen for koncerten, vil du modtage instrukser om, hvordan du får adgang til din(e) billet(ter).

Ved ankomsten til indgangen skal du fremvise din smartphone, som indeholder billet(ter) for dig selv og evt. dit selskab.

Hvor køber jeg billetter?

Billetterne er kun tilgængelige online på Billetlugen.dk

Hvornår kommer billetterne i salg?

Salget starter lørdag den 25. september kl. 12:00.

Hvor meget koster billetterne?

Billetpriser:
Ståplads: DKK 625,- + DKK 60,- billetgebyr + DKK 5,- ordregebyr
Siddeplads: DKK 700,- + DKK 60,- billetgebyr + DKK 5,- ordregebyr

Hvad er aldersgrænsen?

Der er ingen aldersbegrænsning. Vi anbefaler dog, at personer under 15 år ledsages af en voksen. Der er ingen adgang uden en billet, uanset alder. Ingen undtagelser.

Hvordan køber jeg billetter til en med handikap?

Kunder der har brug for en ledsager eller adgang til kørestolspodiet skal ringe til Billetlugens kundeservice på tlf. +45 88 30 30 22.
Bemærk venligst, at det kun er billetter til handikappede, kørestolsbrugere og deres ledsagere, som kan bookes via telefonen.

Hvad er ’Øresundsparken’?

Øresundsparken er et offentligt grønt område på Amager i Tårnby Kommune. Øresundsparken er placeret langs Amager Strandvej og er en del af Kastrup Strandpark blot et stenkast fra Sneglen, Tiøren, Kastrup Fort og Den Blå Planet.

 

Hvad er en app-billet?

Med app-billetten kan du tilgå din(e) personlige billet(ter) digitalt. Billetterne sendes udelukkende via Billetlugens app. For at få adgang til koncertpladsen, skal du også bruge Billetlugen appen. Det vil ikke være muligt at modtage billetten via e-mail eller postforsendelse.

Hvordan fungerer købsprocessen med app-billetter?

Købsprocessen på vores hjemmeside er nøjagtigt den samme som du kender fra andre billetkøb. Forskellen på app-billetter i forhold til ’almindelige’ billetter er, at du ikke vil modtage dine billetter på e-mail eller med posten, de vil derimod blive gjort tilgængelige for dig via Billetlugens app. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan app-billetter fungerer her: https://www.billetlugen.dk/campaign/app-billet

Hvornår modtager jeg min billet og hvornår kan jeg tilgå min billet?

Husk at vi anvender et digitalt billetsystem til mobiler/smartphones. Derfor vil ingen fysiske billetter blive sendt eller mailet til dig på forhånd. Din mobil/smartphone vil være din billet, og din(e) digitale billet(ter) vil blive sendt til dig via appen tættere på koncerten.

Hvordan kan jeg tilgå mine app-billetter?

App-billetter kan kun tilgås i Billetlugens app. Appen vil blive lanceret i starten af 2022, og så snart den er klar til at blive downloadet, vil vi informere dig herom.

Når du har appen, vil du kunne se din ordre, når du har logget ind med din Billetlugen-profil. Du vil få adgang til dine billetter i god tid før arrangementet. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan app-billetter fungerer her: https://www.billetlugen.dk/campaign/app-billet

Hvad kræver det for at bruge Billetlugen app?

For at få app-billetten skal du have den nyeste version af Billetlugens app og en smartphone med minimum iOS 12 eller Android 5.0. Du kan downloade selve appen gratis fra App Store eller Google Play. Vi vil informere dig via e -mail, så snart vi har lanceret appen i begyndelsen af 2022.

Kan jeg købe en billet, hvis jeg ikke har en smartphone?

En smartphone med et gyldigt telefonnummer er obligatorisk for at kunne modtage app-billetten.

Er billetterne personliggjorte i billet-appen?

Ja, alle billetter i din Ed Sheeran ordre vil have billetkøberens navn på dem. Sørg venligst for at billetkøberen kan dokumentere deres identitet via billed ID, samt en ordrebekræftelse.

Hvor mange billetter kan jeg købe?

Der vil være en maxgrænse på 6 billetter pr. billetkøber. Denne begrænsning er indført for at give så mange mennesker som muligt en rimelig chance for at købe billetter. Hele gruppen skal ankomme på samme tid som personen med den mobile smartphone-enhed, der indeholder alle billetterne.

BEMÆRK at alle transaktioner, der opdages som botkøb, personer der opretter flere profiler for at købe mere end billetgrænsen, eller handlinger der indikerer et mistænkeligt køb, der overstiger billetgrænsen, vil blive annulleret.

Jeg har købt billetter til flere personer: Skal vi alle møde op sammen ved indgangen til Ed Sheeran-koncerten?

Ja, en digital billet berettiger kun én person ad gangen til at få adgang til arrangementet. Hvis en billetkøber køber flere digitale billetter, gemmes disse kun på billetkøberens mobile enhed, og kun hans/hendes navn står på billetterne. Ved adgang til begivenheden skal billetkøbers mobile enhed videregives i billetkøbers nærvær for at scanne den respektive autorisationskode.

Men vi vil afsted som en større gruppe/familie?

I bliver nødt til at prøve at fuldføre en anden ordre med en anden mobilenhed.

Kan jeg købe billetter som gave?

Det matchende ID til billetkøberens efternavn vil være et adgangskrav. De andre billetter købt af denne person kan bruges til andre mennesker, så længe de ALLE ankommer sammen med billetkøberen. Hvis du vil købe billetter som gaver, skal du også selv deltage til koncerten sammen med modtagerne af gaverne.

Hvilke dokumenter skal jeg vise ved indgangen?

Du har brug for din smartphone med Billetlugen appen installeret og din app-billet hentet. For at vise entrékoden på app-billetten skal du være logget ind med din Billetlugen-brugerprofil. Menupunktet "Mine køb" fører dig til oversigten over de billetter, du har købt. Sørg for, at din smartphone er tilstrækkeligt opladt. Hav venligst dit ID klar til mulig kontrol udført af adgangspersonalet.

Hvorfor skal jeg indtaste mit mobiltelefonnummer, og hvordan kan jeg ændre det efter køb af billetter?

Det er obligatorisk at oplyse dit mobiltelefonnummer i Ed Sheeran billetkøbsprocessen, ellers kan du ikke hente dine billetter via Billetlugens app.

App-billetter kan kun hentes af billetkøberen. Det mobiltelefonnummer, du indtastede under købsprocessen, er afgørende. Du kan ikke selv ændre dette nummer. Det er derfor vigtigt, at du omhyggeligt kontrollerer indtastningen af dit mobiltelefonnummer under købsprocessen. For en efterfølgende ændring bedes du kontakte Billetlugens kundeservice.

Kan jeg videresælge min billet?

Individuelle regler gælder for hvert arrangement. Når Billetlugens app er klar, kan du videresælge dine Ed Sheeran-billetter via billetsalgsplatformen fanSALE op til 24 timer før begivenheden. Du kan videresælge din billet til pålydende pris inkl. gebyrer. Du modtager instruktioner om, hvordan du gør dette, når appen er lanceret.

Kan jeg videresælge min billet via andre platforme?

Nej. Den eneste godkendte platform for videresalg af Ed Sheeran-billetter er fanSALE.

Hvad hvis jeg mister min mobiltelefon eller ændrer mit nummer inden koncerten?

Kontakt venligst Billetlugens kundeservicemail på edsheeranlive@billetlugen.dk

Hvad hvis jeg har mistet min telefon eller den er blevet stjålet på koncertdagen?

Bare rolig, vi har en fuld oversigt over alle billetkøbere, der har købt billetter til showet og vil kunne hjælpe dig. Henvend dig venligst til billetkontoret på koncertpladsen ved ankomst.

Er kameraer tilladt?

Professionelle kameraer (kameraer med aftagelige linser), video- og optageudstyr er strengt forbudt. Personlige brugskameraer og smartphone-kameraer er tilladt.

Hvor tidligt skal vi møde op?

Tjek venligst Billetlugens hjemmeside for åbningstider for koncertpladsen, og giv dig god tid til at komme ind inden koncertstart.

Jeg kan ikke komme ind med mine billetter, scanningen mislykkedes, og jeg er blevet afvist af adgangskontrollen?

Bare rolig, vi vil prøve at hjælpe dig. I første omgang skal du gå til billetkontoret på pladsen, hvor nogen vil prøve at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er gået galt. Husk - KØB IKKE en billet fra en person, du ikke kender personligt, på gaden ELLER fra en uautoriseret videresalgshjemmeside.

Yderligere information om hvordan man undgår at blive snydt af billethajer:

http://www.feat-alliance.org